Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruimellapjes recept
Kruimellapjes recept

Kruimellapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zo doe je dat: Was de komkommer en dep 'm droog. Aan de dunschiller zit een 'oogje'. Druk dat in de komkommer en trek het oogje voorzichtig over de lengte van de komkommer. Draai de komkommer een kwartslag en doe het nog een keer. Doe het dan nog 2 keer. Snijd de komkommer in dikke plakjes: het zijn nu leuke figuurtjes geworden. Snijd de schnitzels doormidden. Strooi de shoarmakruiden over het vlees. Doe het paneermeel in een diep bord. Klop het ei los in een ander diep bord. Haal beide kanten van de schnitzels door het ei, dan door het paneermeel. Zorg dat alle kanten goed bedekt zijn met het paneermeel. Verwarm de boter in een grote koekenpan. Doe de schnitzels in de pan. Bak ze op halfhoog vuur mooi bruin en gaar, in ongeveer 7 minuten. Draai ze af en toe om. Geef er wat knoflooksaus en de komkommerfiguurtjes bij. Klaar! Alleen nog de patat erbij.

Allergenen Informatie

Voor dit kruimellapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven