Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardbeien-poffertjesspiesjes recept
Aardbeien-poffertjesspiesjes recept

Aardbeien-poffertjesspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het poffertjesmix in een kom en voeg het ei en 1 eetlepel zonnebloem toe. Schenk beetje bij beetje de melk erbij en klop alles goed door elkaar. Bak van het beslag 24 poffertjes. Maak de aardbeien schoon en halveer de grote aardbeien. Leg 8 satÚstokjes klaar en maak de spiesjes. Rijg aan elk stokje om en om de poffertjes en aardbeien. Per stokje 3 poffertjes en 4 aardbeien. Bestrooi de spiesjes met de poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit aardbeien-poffertjesspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven