Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marshmallowkoepel recept
Marshmallowkoepel recept

Marshmallowkoepel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed voor de koepel een ronde schaal (inhoud ca. 8 dl) met marshmallows.
Hak de helft van de chocolade fijn.
Bereid de chocolademousse met de melk volgens aanwijzing verpakking op de verpakking.
Roer de gehakte chocolade erdoor. Vul de schaal met de mousse en laat deze minstens 2 uur staan op een koude plek.
Stort de mousse opeen serveerschaal, roer er rest van de chocolade in een klein pannetje au bain marie op laag vuur tot een soepele massa en druppel de massa met een lepel op de marshmallows.
Klop voor de frambozenroom de room stijf en schep er 2 eetlepels frambozensiroop door. Serveer de frambozenroom en de rest van de frambozensiroop bij de koepel.

Allergenen Informatie

Voor dit marshmallowkoepel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven