Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lange vingerspuddng recept
Lange vingerspuddng recept

Lange vingerspuddng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook melk en voeg custard toe. Scheid de dooiers van de eieren en klop het eiwit tot het stijf is. Als de melk/custard klaar is, voeg de eierdooiers toe voor de kleur. Haal pan van het vuur en schep het opgeklopte eiwit door de pudding. Leg een laagje lange vingers (gebroken) in een schaal en overgiet met de custardpudding. Maak een laagje en herhaal dit nog een keer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lange vingerspuddng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven