Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roomlollies recept
Roomlollies recept

Roomlollies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet ijsblokvormpjes of eierdopjes dun in met wat olie. Breek de chocolade in stukjes in een kom en verwarm au bain marie. Laat het niet te warm worden, alleen smelten is voldoende. Roer de rozijnen en pijnboompitjes erdoor. Schep de eierdopjes of de ijsblokvormpjes vol en steek in elk een ijs of sate stokje (puntje afknippen). Door de vulling blijven ze rechtop staan. Laat de lollies in de koelkast op stijven en haal ze voorzichtig uit de vormpjes (doop deze eventueel even in heet water).

Allergenen Informatie

Voor dit roomlollies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven