

Pannekoeken met frikandellenshoarma
Ingrediënten
- eierpannenkoekenmix
- frikandellen
- shoarma kruiden
- knoflook
- mayonaise
- bieslook
- water
Bereidingswijze
Ontdooi de frikandellen en snijd ze over de lengte doormidden een daarna in stukjes van 1 cm. Doe de stukjesfrikandel in een kom en gooi er naar eigen smaak shoarmakruiden bij en meng het goed.
wok het met wat olie kort en heet, goed blijven omscheppen.
Doe de mayonaise in een kom, doe er wat water bij en meng het goed door elkaar.
Voeg er geperste knoflook en bieslook aan toe mengen en klaar.
Ik maak knoflooksaus altijd op gevoel, dus kijk zelf wat je lekker vindt dikke saus (minder water) of juist dun (meer water), scherp van smaak (veel knoflook) mild van smaak (weinig knoflook).
Smeer de knoflooksaus op de pannenkoek, beleg 2/ 3devan de pannekoek met frikandelstukjes en rol hem op.
Eetsmakelijk.
Serveersuggesties
Voeg paprika en ui in stukjes aan de frikandelstukjes toe tijdens het wokken.
Leg ijsbergsla op de pannenkoek voor het inrollen.
Serveer en een salade bij
Meer Recepten
- Reuzenmacaroni met kaas4 porties
50 minuten
pvdnieuwendijk - Chocoladefondue 24 porties
35 minuten
pvdnieuwendijk - Oma's pannekoeken3 porties
45 minuten
dutchjewel
Allergenen Informatie
Voor dit pannekoeken met frikandellenshoarma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Pannekoeken met frikandellenshoarma heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie
-
Goed recept! Omgekeerd is het ook heel lekker (shoarma tot frikandel rollen, frituren en hop in de pannekoek).Fred Hachee gaf dit recept op 18 november 2013 3 uit 5 sterren