Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannekoeken met frikandellenshoarma recept
Pannekoeken met frikandellenshoarma recept

Pannekoeken met frikandellenshoarma


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de pannenkoeken volgens de verpakking.

Ontdooi de frikandellen en snijd ze over de lengte doormidden een daarna in stukjes van 1 cm. Doe de stukjesfrikandel in een kom en gooi er naar eigen smaak shoarmakruiden bij en meng het goed.
wok het met wat olie kort en heet, goed blijven omscheppen.

Doe de mayonaise in een kom, doe er wat water bij en meng het goed door elkaar.
Voeg er geperste knoflook en bieslook aan toe mengen en klaar.
Ik maak knoflooksaus altijd op gevoel, dus kijk zelf wat je lekker vindt dikke saus (minder water) of juist dun (meer water), scherp van smaak (veel knoflook) mild van smaak (weinig knoflook).

Smeer de knoflooksaus op de pannenkoek, beleg 2/ 3devan de pannekoek met frikandelstukjes en rol hem op.

Eetsmakelijk.

Serveersuggesties

Voeg paprika en ui in stukjes aan de frikandelstukjes toe tijdens het wokken. Leg ijsbergsla op de pannenkoek voor het inrollen. Serveer en een salade bij

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannekoeken met frikandellenshoarma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pannekoeken met frikandellenshoarma heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Goed recept! Omgekeerd is het ook heel lekker (shoarma tot frikandel rollen, frituren en hop in de pannekoek).
    Fred Hachee gaf dit recept op 18 november 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven