Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amarulatruffels recept
Amarulatruffels recept

Amarulatruffels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de boter met de poedersuiker glad en romig.
Meng er nog steeds roerend de overige ingredienten door. Roer tot een egale massa en laat die in de koelkast stevig worden.
Vorm er balletjes van en rol deze door cacaopoeder.
Bewaar de truffels in de koelkast.
Laat de truffels niet te lang bij kamertemperatuur liggen dan worden ze weer zacht.

Serveersuggesties

Maak bij voorkeur de balletjes met plastic handschoentjes aan. Ze kunnen ook goed door gehakte noten worden gehaald. Dat kunnen hazelnoten zijn amandelen, of bijvoorbeeld pecannoten zijn. Amarula is een Zuid-Afrikaanse likeur.

Allergenen Informatie

Voor dit amarulatruffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven