Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Drie-in-de-pan recept
Drie-in-de-pan recept

Drie-in-de-pan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van bakmeel of bloem gemengd met bakpoeder en zout, 1 1/2 deciliter melk en 1 ei of 2 deciliter melk een glad beslag maken en het roerende verdunnen met de rest van de melk.
De krenten en rozijnen wassen en laten uitlekken of appels schillen en in stukjes snijden en koekjes bakken en ze keren als de onderkant mooi bruin en de bovenkant droog is. De tweede kant ook vlug bruin bakken. De koekjes warm geven met suiker.

Allergenen Informatie

Voor dit drie-in-de-pan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven