Krokante bonbon

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Deegroller
  • Pan
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. en smelten tot massa licht bruin is en de is opgelost.
  2. De toevoegen,en roeren tot de massa mooi bruin is en op een bakblik die is ingesmeerd met olie (voor het plakken) doen.
  3. De afgekoelde massa in klein stukjes breken bv met deegroller.
  4. De chocolade in kleine stukjes breken en met de , in pannetje (deze weer in pan water) verwarmen tot een mooie massa, iets afkoelen en de fijn gemaakte notenkrokant er door roeren.
  5. Van de massa met 2 theelepeltjes hoopjes maken, in kleine papieren vormpjes en koel bewaren
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade puur
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade puur
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade puur
  • boter en chocolade puur kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade puur kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelen
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade puur kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade puur
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
418 kcal
20%1672 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
15 g.
16%60 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Krokante bonbon