Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade truffels recept
Chocolade truffels recept

Chocolade truffels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt 200 gram chocolade en roer er 50 milliliter slagroom doorheen. Roer 100 gram boter zacht met 100 gram suiker. Roer de gesmoten chocolade er doorheen en laat het opstijven in de koelkast. Maak met 2 koffielepels truffels en rol ze dan door de cacaopoeder. Laat ze daarna nog even opstijven in de koelkast.

Serveersuggesties

u kunt evtueel door de chocolademassa 2 eetlepels likeur doen.

Allergenen Informatie

Voor dit chocolade truffels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven