Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cannoli recept
Cannoli recept

Cannoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Klop in een middelgrote kom de eieren, suiker, gesmolten boter en olie door elkaar. Roer hier de bloem, baksoda en kaneel door. Voeg dan het koud water en azijn toe. Mix goed door tot een glad beslag.

2. Verhit een wafelijzer voor. Schep 1 eetlepel van het beslag per keer op het hete wafelijzer, doe het deksel dicht en bak 1.5 minuten. Verwijder de wafels voorzichtig en rol ze om de cilinders heen als ze nog warm zijn. Laat de rolletjes afkoelen en verwijder dan de cilinder. Vul ze pas als alle rolletjes klaar zijn.

3. Mix in een middelgrote kom de ricottakaas, suiker en vanille tot een glad geheel. Gebruik een spuitzak om de vulling in de rolletjes te spuiten

Allergenen Informatie

Voor dit cannoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven