Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Havermout - Dadelkoekjes recept
Havermout - Dadelkoekjes recept

Havermout - Dadelkoekjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kneed van de ingrediėnten een deeg. Maak bolletjes koekdeeg en druk deze tussen de handen goed plat, maak de randjes niet te dun; de koekjes vloeien weinig uit.

In een voorverwarmde oven op 180℃ in ca. 18 tot 23 minuten de koekjes lichtbruin laten bakken.

Koekjes die donker worden na ± 18 minuten eruit halen en de laatste zijn mooi bruin na ± 23 minuutjes.

Bovenstaand recept is goed voor 10 grote (± 34Gr. ) of 20 kleine (± 17Gr. ) koekjes diameter 6 cm.

Kleine koekjes zijn 80 kcal per koekje, per 100 gram 455 kcal.

Serveersuggesties

Vervang de dadels eventueel door krenten, rozijnen, abrikozen of vijgen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit havermout - dadelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven