Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruimelblokjes met citroen en kokos recept
Kruimelblokjes met citroen en kokos recept

Kruimelblokjes met citroen en kokos


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 graden C.
Beleg de bodem van het bakblik met bakpapier. Kneed in een kom de boter, bloem, suiker, het citroenraspel en een mespunt zout tot een kruimelig deeg.
Verdeel 2/3 van het deeg over de bodm van het bakblik en druk het stevig aan. Meng de kokos dor de rest van het kruimeldeeg en verdeel het over de deegbodem. Duw het mengsel voorzichtig aan, zodat de bovenkant er kruimelig uit blijft zien. Bak de koek in het midden van de oven van de oven in 18 minuten gaar en goudbruin. Laat afkoelen en snijd de koek in 16 blokjes.
Haal de koekjes uit de vorm.

Serveersuggesties

Je kunt ze ook serveren als nagerecht bij gebakken appel. Bak dunne plakjes appel samen met wat suiker en kaneel in roomboter goudbruin. Schep de warme appel met het sap op de bordjes. Lekker met geklopte slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruimelblokjes met citroen en kokos recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven