Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Muesli-repen recept
Muesli-repen recept

Muesli-repen


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm de overn voor op 170 graden C. Bekleed een rechthoekige bakvorm (15 x 25 cm) met bakpapier. Laat de boter of margarine zachtjes smelten in een steelpan, samen met de suiker en honing. Roer tot de suiker is opgelost (niet koken!). Meng de muesli en de havermout en eventueel noten, rozijnen en/of fruit en roer ze door het boter-suiker mengsel. Doe alles in de bakvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel. Bak ze ongeveer 35 minuten tot ze goudbruin zijn. Laat het mengsel een paar minuten afkoelen en druk er dan met een mes breeklijnen in. Bewaar ze verpakt in een stukje vetvrij papier in een luchtdichte trommel. Wil je ze meenemen met sporten, doe er dan ook nog een stukje aluminiumfolie omheen.

Allergenen Informatie

Voor dit muesli-repen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Muesli-repen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Ik heb deze gemaakt. Het recept is lekker maar voor mijn smaak zit er te veel boter in. Ik heb dan zelf meer muesli toegevoegd totdat het mengsel wat lichter eruit zag. Zo blijven ze wat luchtiger!
    Marta gaf dit recept op 19 april 2013 3 uit 5 sterren
  • Ik ga ze nu maken hopelijk kan mijn dochter ze morgen mee naar school menen of kan dat niet? Hopelijk zijn ze lekker!
    Chanti gaf dit recept op 26 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven