Chocolade muesli reep
- Herkomst Nederland
- Categorie Koekjes
- Bereiden
- Kookboek van Thessaa
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Breek de chocola in stukken.
Smelt de met de en de in een steelpan op laag vuur. - Roer het glad.
Neem dan de pan van het vuur en roer de en fruit erdoor.
Schep het mengsel in een bakblik, druk het goed aan.
Laat de koek ongeveer 4 uur in de koelkast hard worden.
Je kunt hem snijden in ongeveer 8-10 repen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en muesli
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en muesli
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in muesli
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
- boter en chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en muesli
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per koek | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 338 kcal | 16% | 2704 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 160 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 45 g. | 17% | 360 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |