Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Natte keek  van Wousje recept
Natte keek  van Wousje recept

Natte keek van Wousje


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Smelt de boter.
Doe de bloem, bakmeel, suiker, zout en 3 eieren bij de boter en klop dit mengsel tot een luchtig geheel.
Als laatste een eetlepel water en het laatste ei toevoegen, weer kloppen.
Oven op 160 graden voorverwarmen.
Cakevorm invetten en bestrooien met wat paneermeel, voor mooie losse cake bij het verwijderen uit de cakevorm.
45 minuten in de oven. (Doe de gaartest met een breinaald en kijk of de cake gaar is, steek de breinaald in de cake, blijft er kleffe massa aan de naald zitten, dan nog even in de oven.)

Serveersuggesties

Probeer zelf uit te vinden de ideale temperatuur en of baktijd. Elke oven is verschillend. Een natte keek is de lekkerste. Succes!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit natte keek van wousje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven