Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appellasagne met Leidse kaas recept
Appellasagne met Leidse kaas recept

Appellasagne met Leidse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het bolletje in 3 dunne plakjes en rooster ze in de koekenpan of broodrooster. Boor het kolhuis uit de appel en snijd in flinterdunne plakjes. Schaaf zo dun mogelijk kaas af. Bestrijk de sneetjes toast dun met perenstroop en houd het kapje apart. Beleg de plakjes brood met appel en Leidse kaas, leg ze op elkaar en dek af met het kapje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit appellasagne met leidse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven