Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Auberginemayonaise recept
Auberginemayonaise recept

Auberginemayonaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Traditineel worden de aubergines op een open vuur geroosterd tot de schil zwart is en de aubergines zacht/gaar zijn. Men kan de aubergines ook onder de grill of in de oven bakken. Verwijder zorgvuldig de zwarte schilletjes en hak de aubergines fijn met een houten bijl. Bij gebruik van metalen gereedschap wordt het mengsel donker. Wanneer u het geheel in een machine wilt pureren een beetje citroensap toevoegen om zwart worden te voorkomen. Rasp de ui en voeg het bij de aubergine. Op smaak afmaken met mayonaise, peper, zout en eventueel knoflook. Serveer met vers of geroosterd brood.

Allergenen Informatie

Voor dit auberginemayonaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Auberginemayonaise heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • 1. De aubergines MOETEN geroosterd worden, anders is geen aubergines salade, zo heet het en niet aubergines mayonaise. 2. Je laat ze minstens 30 min uitlekken, anders word de salade bitter. 3. Eerst... Lees reactie
    Vero gaf dit recept op 21 maart 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven