Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stamp de noten met de knoflook fijn en stamp er vervolgens de mosterd, sinaassappelsap en de olijfolie door. Breng pittig op smaak met peper en zout. Snijd de artisjokharten in dunne plakjes. Verdeel de beenham over een grote schaal en verdeel de plakjes artisjokharten erover. Bedruppel de schotel met de walnotendressing en maal er vervolgens wat verse peper over.

Serveersuggesties

Dit gerechtje is heerlijk als voorgerecht met een stukje (zelf gebakken) brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit beenham met fijngesneden artisjok en walnotendressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven