Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje filet american met ei recept
Broodje filet american met ei recept

Broodje filet american met ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de worteltjes van de veldsla. Snijd de tomaten in plakjes. Kook de eieren hard en snijd ze in plakjes. Knip de tuinkers. Snijd de broodjes open en bestrijk ze met filet american. Verdeel de veldsla erover. Leg daaron de plakjes tomaat en als laatste plakjes ei. Betrooi het gerecht met tuinkers en leg de bovenste helft van de broodjes erop. Serveer het gerecht direct.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje filet american met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven