Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Garnalenbeignets


Ingrediënten


Bereidingswijze


In de keukenmachine de lenteui en knoflook fijnmalen. De garnalen, sherry, bloem en zout toevoegen en alles fijnmalen. Een uur in de koelkast laten rusten. Dan in een koekenpan een laagje zonnebloem olie verhitten en er hoopjes van het beslag indoen en goudbruin en gaar bakken.

Serveersuggesties

Lekker met chilisaus of een sausje van ketjap met fijngesneden lenteui en sesamzaadjes.

Allergenen Informatie

Voor dit garnalenbeignets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven