Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld pitabroodje met banaan, peer en appelstroop recept
Gevuld pitabroodje met banaan, peer en appelstroop recept

Gevuld pitabroodje met banaan, peer en appelstroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de banaan en snijd hem in plakjes. Schil de peer, snijd het in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de partjes in dunne plakjes. Verwarm de pitabroodjes in de oven. Snijd de broodjes een beetje open en besmeer de binnenkanten met appelstroop. Meng de banaan en peer door elkaar. Vul de pitabroodjes met het banaan-peermengsel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevuld pitabroodje met banaan, peer en appelstroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven