Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie & koriander scone recept
Kerrie & koriander scone recept

Kerrie & koriander scone


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de oven op 225 C. Maak eerst het scone deeg. Zeef de bloem en de bakpoeder. Voeg de suiker en zout, kerriepoeder toe.
Meng in een andere kom de melk, ei en koriandertakjes. Dit mengen met het bloemmengsel tot een glad geheel.

Rol het deeg uit en steek er scones uit. Leg de scones deeglapjes op een ingevette bakplaat(of bakpapier). Bestrijk met wat melk.
Zet de scones 15 a 20 minuten in de oven.

Maak ondertussen de vulling door de ingrediënten luchtig door elkaar te spatelen. Beleg de goudbruine scones met de vulling.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie & koriander scone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven