Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreelragout met toast recept
Makreelragout met toast recept

Makreelragout met toast


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de makreel schoon en snijd hem in kleine stukjes. Zet de makreel afgedekt in de ijskast tot gebruik. Pel en snipper de rode ui en knoflook. Verhit de boter in een wok en fruit de ui met knoflook zachtjes. Voeg de bloem toe tot een kruimige massa. Voeg al roerend beetje bij beetje de melk toe tot een gladde massa. Voeg de makreel toe en roer het tot een dunne ragout. Voeg de peterselie toe en breng het op smaak met zout. Rooster de boterhammen lichtbruin en verdeel de makreelragout erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit makreelragout met toast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven