Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mexicaanse Pannekoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zakjes saus volgens gebruiksaanwijzing klaarmaken. Paprika beetgaar koken en uit laten lekken. MaÔs ook uit laten lekken. Ui en sjalotjes bakken. Kipstukjes gaar bakken in de olie of boter. Alles door elkaar roeren en op smaak brengen met zout en peper en of Mexicaanse kruiden. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing opwarmen (anders breken ze). Vullen met een schep van het mengsel en een schep kaaszaagsel. Dichtvouwen als een envelop. Om het geheel wat makkelijker te maken de enveloppen aan de bovenkant voorzien van een schep(je) Casa FiŽsta taco sauce en daar 1 of 2 plakjes kaas op leggen. 20 Š 25 min. in de oven op 180 graden C. Eet smakelijk Kan in de vriezer bewaard worden. Voor gebruik eerst ontdooien (anders drogen ze te veel uit in de oven). Dan met een plantenspuit de pannekoekjes eerst wat bevochtigen daarna de saus en kaas enz.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse pannekoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven