Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Naanbrood met lamslapjes recept
Naanbrood met lamslapjes recept

Naanbrood met lamslapjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Dep het brood droog en bestrijk het met 1 eetlepel olijfolie. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Meng de geitenkaas, 2 eetlepels lauw water, 2 eetlepels olijfolie en iets citroensap in een mengbeker en pureer het tot een gladde massa. Breng het op smaak met zout. Bak het naanbrood 5 minuten in het midden van de oven. Verwarm een grillpan. Snijd de avocado in dunne plakken en besprenkel ze met de rest van het citroensap. Grill de lamslapjes 2 minuten per hant in de grillpan, Haal het vlees uit de pan en laat het 2 minuten rusten. Snijd het naanbrood open en bestrijk de binnenkant met de rest van de olie. Rooster de binnenkant van het brood even in de grill. Laat het brood even rusten en besmeer het met het kaasmengsel. Schep het lamsvlees op de broodjes en garneer met de plakken avocado.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit naanbrood met lamslapjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven