Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bagel met avocado en chiliroomkaas recept
Bagel met avocado en chiliroomkaas recept

Bagel met avocado en chiliroomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de avocado in vieren en verwijder de pit. Schil hierna de avocado en snijd ze in plakjes. Haal de zaadjes uit de rode peper en hak de peper zeer fijn. Vermeng deze met de monchou en voeg het citroensap toe. Snijd de bagels overlangs open en besmeer hierna de bagel met de chiliroomkaas. Beleg hierna de plakjes avocado erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bagel met avocado en chiliroomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven