Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje Husseltje recept
Broodje Husseltje recept

Broodje Husseltje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in blokjes en laat ze in de marinade van ketjap manis, chilisaus en suiker 15 minuten trekken. Verwarm de oven voor voor de pistolets. Bak de kipfilet in een wok met de marinadesaus. Doe, als de kip gaar is, de bamigroenten erbij. Serveer de pistolets met de kip/groenten vulling. Voor liefhebbers lekker met satÚsaus. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje husseltje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven