Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sandwich met komkommer en verse roomkruidenkaas recept
Sandwich met komkommer en verse roomkruidenkaas recept

Sandwich met komkommer en verse roomkruidenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de komkommer, snijd in dunne plakjes, strooi er wat zout over en laat even liggen. Dep de plakjes goed droog met keukenpapier. Bestrijk de sneetjes brood met de roomkaas en strooi er de dille over. Leg de plakjes komkommer dakpansgewijs op 5 sneetjes brood en maal er wat zwarte peper over. Leg de andere sneetjes met de besmeerde kant naar beneden erop. Druk de sandwiches licht aan en snijd ze diagonaal door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sandwich met komkommer en verse roomkruidenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven