Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkoren-eiersandwiches recept
Volkoren-eiersandwiches recept

Volkoren-eiersandwiches


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren ca. 10 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze. Prak de eieren fijn in een diep bord. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en schep ze met de parmezaanse kaas en de basilicum door de eieren. Roer er zoveel truffelolie door tot het een smeuíge salade word. Breng op smaak met zout en peper. Laat de salade minstens 1 uur staan zodat de smaak zich goed kan ontwikkelen. Bestrijk 4 sneetjes royaal met de salade, leg de andere sneetjes erop, druk ze lichtjes aan en snijd ze diagonaal door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit volkoren-eiersandwiches recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven