Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlof-briesandwich recept
Witlof-briesandwich recept

Witlof-briesandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


De uiteinden van de witlofstruikjes afhalen en de witlof wassen. Eventueel het bittere gedeelte onderin met een appelboor eruit halen. De witlof in de lengte in reepjes snijden. Roer de stukjes ananas erdoor en pers het teentje knoflook over. Dit alles uit en goed mengen. Wat citroensap over het geheel druppelen. Verdeel de witlofreepjes over de sneetjes brood. (Die je desgewenst even beboterd hebt). Verdeel dan hierover de plakjes brie en zet alles onder de grill (3 a 5 minuten). Meng alle ingrediŽnten voor de vinaigrette. Bedruppel de sandwiches met de vinaigrette. Bestrooi met bieslook en als je dat lekker vindt met wat paprikapoeder.

Allergenen Informatie

Voor dit witlof-briesandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven