Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm-sandwichrepen recept
Zalm-sandwichrepen recept

Zalm-sandwichrepen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereiden (kan 1/2 dag van tevoren): Sla wassen, nerf eruit scheuren en sla droogdeppen. Bosui schoonmaken en fijn snijden. Citroenschil onder koud stromend water schoonboenen en raspen. Roomkaas en bosui met citroenrasp glad roeren. Op smaak brengen met peper. Helft van sneetjes brood dun met roomkaas besmeren. Blaadjes sla en plakjes zalm erover verdelen. Andere helft van sneetjes brood dik met rest van roomkaas besmeren en op met zalm belegde sandwiches leggen. Korsten van sandwiches snijden. Sandwiches elk in 3 repen snijden. (Tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalm-sandwichrepen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven