Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taart met ragoutvulling recept
Taart met ragoutvulling recept

Taart met ragoutvulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paddestoelen schoon en hak ze in stukjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de paddestoelen kort op hoog vuur. Hak de sjalotjes en knoflook fijn, voeg ze toe aan de paddestoelen en bak ze al roerend kort mee. Zet het vuur laag en breng het op smaak met zout. Strooi de bloem over het mengsel en roer het goed door elkaar. Voeg beetje bij beetje al roerend de bouillon toe tot een gladde massa. Voeg de room toe en roer het tot een gebonden ragout. Verwarm de flensjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg op een grote platte schaal een flensje en schep er een deel van de ragout. Leg op de ragout een tweede flensje met ragout. Stapel zo een taart tot alle flensjes gebruikt zijn met als laatste een flensje.

Allergenen Informatie

Voor dit taart met ragoutvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven