Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenomelet met bacon recept
Tomatenomelet met bacon recept

Tomatenomelet met bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Splits 2-3 eieren. Kluts de rest van de eieren met de eidooiers en de melk. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Was de tomaatje,s dep ze droog en halveer ze. Bak de plakjes bacon in een droge koekenpan knapperig. Haal het uit de pan en breek het eventueel in stukken. Klop het eiwit stijf en spatel het voorzichtig door het door het eimengsel. Verhit de boter in het spekvet, bak de omaten kort en voeg het spek weer to. Giet het eimengsel in de pan en laat op laag vuur 7.5 minuten stollen. Garneer met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatenomelet met bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven