Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn clubsandwich recept
Tonijn clubsandwich recept

Tonijn clubsandwich


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de boterhammen in een broodrooster. Bak de plakjes bacon in een koekepan met een antiaanbaklaag lekker knapperig.
Snipper het sjalotje. Meng nu de sjalotje met de beanaisesaus en de tonijn. Snij de kerstomaatjes in vieren. Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snij het vruchtvlees aan plakken en besprengel dit met de citroensap. Leg twee geroosterde boterhammen op een snijplank,bedek ze met blaadjes ijsbergsla, schep hierop het mengsel van de tonijn en verdeel de tomaatjes hierover.
Leg op elk stapeltje de tweede plak geroosterd brood en schik hierover de plakjes avacado. Bestrooi dit met versgemalen peper en brokkel de plakjes bacon hierover heen. Dek de beide sandwiches af met de derde geroosterde boterham. Snij nu alles schuin door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn clubsandwich recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven