Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vleeswarensalade recept
Vleeswarensalade recept

Vleeswarensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sperzieboontjes schoon. Schil de aardappelen. Was de komkommer en snijd hem in plakjes van 1/2 cm. Snijd de tomaten in plakjes. Snijd de ham in blokjes. Snijd de rookworst in plakjes. Kook de aardappelen in 20 minuten gaar, giet ze af, laat ze afkoelen en snijd ze in blokjes. Schep de hamblokjes met bieslook door de aardappelen. Kook de sperzieboontjes beetgaar, giet ze af en laat ze afkoelen. Wikkel steeds 4 sperzieboontjes in een plakje ontbijtspek. Schep de plakjes komkommer en rookworst door elkaar. Bestrooi de tomaatplakjes met wat zout en kappertjes en pers de knoflook erboven uit. Leg op het laatste moment de plakjes kaas op de tomaatplakjes. Schep in het midden van een grote schaal de aardappelsalade. Rangschik de rolletjes sperzieboontjes-ontbijtspek erom heen. Schep de komkommer-rookworst om de rolletjes heen. Versier de rand van de schaal met tomaatplakjes-kaas. Serveer het gerecht met sausjes naar keuze.

Allergenen Informatie

Voor dit vleeswarensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven