Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-perencrumble in glaasjes recept
Appel-perencrumble in glaasjes recept

Appel-perencrumble in glaasjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt voor de crumble 40 gram boter. Stamp de speculaas grof. Meng de speculaas, de tarwebloem en de gesmolten boter tot een korrelig mengsel.
Smeer het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en dek af met bakpapier. Zet in de oven en bak 20 minuten.
Smelt voor de compote de overige boter in een pan en voeg de stukjes fruit toe. Laat al roerende 2 minuten koken, bestrooi met de basterdsuiker en de kaneel en laat 15 minuten zachtjes pruttelen.
Verdeel de appel-peercompote over de glazen, verbrokkel vlak voor het serveren de crumble erover en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-perencrumble in glaasjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appel-perencrumble in glaasjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • De apel-perencrumble viel in de smaak thuis en bij mijn collega's, zowel koud als warm. Ik startte het dessert omdat ik alles in huis had om direct aan de slag te gaan en omdat het eenvoudig leek. Enk... Lees reactie
    Nancy Goyvaerts gaf dit recept op 15 september 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven