Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appelcompote met chocoschuim


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil voor de compote de appels en snijd ze in vieren.
Verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes
Meng de appel in een pan met het citroensap, 3 eetlepels suiker, de vanillesuiker en het appelsap.
Kook afgedekt ca. 5 minuten op middelhoog vuur. Doe de compote in een kom en laat afkoelen.
Klop voor het schuim de eiwitten met een snufje zout stijf met een handmixer. Klop er portiegewijs 100 gram suiker doorheen tot de suiker is opgelost.
Hak de chocoladekoekjes grof of verkruimel ze met de hand. Spatel ze door het schuim verdeel het mengsel over de appelcompote.
Brand met de crème brûlée brander of onder de grill van de oven een mooi goudbruin laagje op het schuim. Bestrooi met de poedersuiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcompote met chocoschuim recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven