Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosbessen-panna cotta recept
Bosbessen-panna cotta recept

Bosbessen-panna cotta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bosbessen schoon. Pureer de bosbessen, de jam en het citroensap zeer fijn met de staafmixer in 2- 3 minuten. Week de blaadjes gelatine in koud water. Breng de slagroom, de melk, de suiker en de vanillesuiker aan de kook en laat ca. 3 minuten koken. Neem de pan van het vuur en laat wat afkoelen. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in het roommengsel. Laat afkoelen totdat het roommengsel lauwwarm is. Roer ca 150 milliliter van de bosbessenpuree door het roommengsel. Verdeel de room over 4 glazen. Zet de glazen minstens 4 uur in de koelkast. Zet de rest van de bosbessenpuree ook in de koelkast. Verdeel voor het serveren de rest van de bosbessenpuree over de panna-cotta.

Serveersuggesties

Lekker met hazelnootkrokant (zie recept).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bosbessen-panna cotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven