Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade-ijs met kersen recept
Chocolade-ijs met kersen recept

Chocolade-ijs met kersen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet de kersen af en vang het sap op. Verwarm de basterdsuiker met het water en blijf roeren tot de suiker is opgelost. Breek de chocolade in stukjes en laat ze in het mengsel smelten. Snijd de boter in klontjes en voeg ze aan het chocolademengsel toe. Laat de saus niet koken. Voeg 2 eetlepels kersensap toe en warm het goed door. Houd de saus lauwwarm tot gebruik. Vul 4 glazen coupes met bolletjes ijs en kersen. Schenk vlak voor het serveren de chocoladesaus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade-ijs met kersen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven