Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladepudding recept
Chocoladepudding recept

Chocoladepudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef het bakmeel en de cacao en de kaneel in een grote kom. Doe de boter, 85 gram van de lichte basterdsuiker en het ei erbij en klop tot alles goed gemengd is. Schep het in een ondiepe ingevette ovenschaal met een inhoud van 1,2 liter en strooi de donkerbruine suiker en de peacannoten erover. Schenk de koffie in een kan roer de resterende suiker erdoor tot deze is opgelost en giet de zoete koffie over de puddding. Bak de pudding in 55 minuten in een op 160 graden C. voorverwarmde oven, of tot hij in het midden stevig aanvoelt. Bestuif met wat poedersuiker en serveer met slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladepudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocoladepudding heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Kloppen de verhoudingen wel in dit recept?
    Jacqie_music gaf dit recept op 6 februari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven