Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladepudding recept
Chocoladepudding recept

Chocoladepudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de melk en de suiker in een pan. Doe in een kom de custard pudding en de cacao, maak dit aan met wat melk tot een glad papje. Splits de eieren en voeg het eigeel toe aan het papje van pudding en cacao. Laat de melk koken en voeg dan het papje met de los geklopte ei erbij tot de pudding stijf is. Klop het eiwit stijf met wat suiker. Klop het stijf gekopte eiwit door de pudding wel goed op, dan de pudding laten opstijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocoladepudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven