Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladeravioli met perenvulling recept
Chocoladeravioli met perenvulling recept

Chocoladeravioli met perenvulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed bloem, ei en gesmolten fondant chocolade tot een homogene massa. Wikkel het deeg in folie en laat 30 minuten koelen in de koelkast. Maak vervolgens vellen met een pastamachine. Snijd cirkels uit de pastavellen. Snijd de geschilde peer in partjes en stoof deze even aan in een beetje boter. Smelt de melkchocolade. Meng de peerpartjes eronder. Laat de witte chocolade smelten in de room. Voeg merg van vanille toe. Breng aan de kook en laat indikken. Vul de ravioli met peerpartjes. Laat de ravioli 3 tot 4 minuten koken. Schik de ravioli op een bord. Giet er de saus over en versier met een muntblaadje, walnoten en eventueel cacaopoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladeravioli met perenvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven