Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladewafels met warme frambozen recept
Chocoladewafels met warme frambozen recept

Chocoladewafels met warme frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de chocolade in stukken en smelt de chocolade au bain marie. Klop de boter, een snufje zout en 50 gram suiker tot een crème. Klop één voor één de eieren door de crème. Meng de bloem, de cacao en het bakpoeder en voeg er de melk en de gesmolten chocolade aan toe. Breng de helft van de frambozen aan de kook. Laat het ca. 1 minuut koken en neem de pan van het vuur, purer de saus eventueel. Roer de andere helft van de frambozen erdoorheen en breng de frambozensaus op smaak met suiker. Roer de mascarpone, de crème fraiche en de vanillesuiker. Verwarm het wafelijzer voor en vet hem in. Bak het chocoladedeeg 11 minuten een voor een in het wafelijzer en leg de wafels op een warme plek. Bestrooi de wafels met poedersuiker en serveer ze met de frambozensaus en de vanillecrème

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladewafels met warme frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven