Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Christmas candymerinque recept
Christmas candymerinque recept

Christmas candymerinque


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 170 graden C en meng de 2 soorten suiker. Klop de eiwitten in een kom stijf met een snufje zout. Roer het suikermengsel en de gemalen amandelen luchtig door het eiwit. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep de eiwitmassa in een spuitzak en spuit op het bakpapier 4 cirkels van ca. 9 cm. Maak hierbovenop steeds iets kleinere rondjes tot je nog 1 rondje kan maken als top van de boom. Bak de cirkels ongeveer 1 uur in het midden van de oven. Schakel de oven terug naar 100 graden C. als het schuim te donker wordt. Zet de oven eventueel op een kier. Laat de cirkels op een rooster afkoelen. Klop de slagroom stijf en schem deze door de mascarpone die gemengd is met de amandellikeur. Verdeel de creme over de cirkels. Roer de poedersuiker met heet water, boter en chocolade. Sprenkel dit over de taart en garneer met de chocolaatjes en snoepjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit christmas candymerinque recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven