Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crumble van appel en passievrucht recept
Crumble van appel en passievrucht recept

Crumble van appel en passievrucht


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. (gasstand 4) en vet een ovenschaal met een inhoud van 2 liter in. Meng appel, suiker en passievruchtenpulp en schep het mengsel in de schaal. Voor de kruimellaag: Wrijf havervlokken, suiker, bloem en boter door elkaar. Strooi dit mengsel over het fruit en bak 27.5 minuten tot de kruimellaag goudbruin is. Serveer met ijs of slagroom.

Serveersuggesties

Lekker met gefrituurd ijs. Ook lekker bij de crumble is een huisgemaakte vanillesaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crumble van appel en passievrucht recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven