Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Driedubbele créme brulee recept
Driedubbele créme brulee recept

Driedubbele créme brulee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de dooiers met de suiker in een kom. Giet de room in een steelpan en breng hem tegen de kook aan. Klop de room dan geleideijk aan door het eierdooiermengsel. Zeef de custard en verdeel hem gelijkmatig over 3 kommen. Doe in elke kom een andere soort chocolade bij de warme custard. Voeg eventueel ook bij elk 1 eetlepel likeur. Roer tot de chocolade gesmolten is. Verdeel de pure chocolade custard over 6 soufflébakjes. Laat afkoelen en zet de bakjes dan 10 minuten in de vriezer tot de inhoud stevig is. Neem de bakjes uit de vriezer en schep de witte chocolade custard op de donkere in de bakjes. Zet opnieuw 10 minuten in de vriezer tot de inhoud stevig is. Neem de bakjes weer uit de vriezer en schep de melkchocolade custard in de bakjes. Zet de custards voor het serveren 4 uur in de koelkast. Bestrooi de desserts 25 minuten voor het serveren met bruine suiker en karameliseer die met een brander. Garneer met chocoladekrullen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit driedubbele créme brulee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven