Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flan au chocolat zonder melk/gluten recept
Flan au chocolat zonder melk/gluten recept

Flan au chocolat zonder melk/gluten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe een klein beetje van de melk bij een eetlepel rijstebloem en maak er een gietbaar geheel van. Zet de melk op. Meng de eigelen met de suiker en de kokosmelk glad. Zodra de melk kookt, vermengen met het eerste mengsel zonder stoppen. Roerend op het vuur de melk tot vla roeren. Eventueel bij het mengsel rijstemelk en rijstemeel gebruiken om de vla iets dikker te krijgen. Zodra de vla weer tegen kooppunt is de chocolade in een keer toevoegen en stevig roeren tot het glad is. Ik portioneer ze in kleine glaasjes en zet ze in de ijskast tot ze helemaal koel zijn. Na drie dagen waren ze nog steeds heel lekker maar op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit flan au chocolat zonder melk/gluten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven