Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruittaart met sherry en slagroom recept
Fruittaart met sherry en slagroom recept

Fruittaart met sherry en slagroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de custard met rietsuiker door elkaar en roer het glad met een beetje melk. Breng de rest van de melk aan de kook en schenk al roerend het custardmengsel in de hete melk. Kook het geheel in 5 minuten tot een vla. Neem de pan van het vuur. Roer de eierdooier met enkele lepels vla los en meng het door de warme vla. Laat de custardvla afkoelen. Leg de plakken cake in een glazen schaal en bedruppel ze met sherry. Verdeel het fruit in laagjes erover. Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker. Schenk de custardvla over het fruit en dek het af met de slagroom. Zet de taart tot gebruik afgedekt in de ijskast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruittaart met sherry en slagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven