Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geflambeerde aardbeien recept
Geflambeerde aardbeien recept

Geflambeerde aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardbeien schoon en snijd ze door de helft. Zet een koekenpan op het vuur en laat deze heet worden. Voeg de aardbeien in de koekenpan, strooi de suiker er overheen en schud de aardbeien met de suiker goed om tot er wat vocht uit de aardbeien komt. Giet er de Grand Maniér overheen, laat het vuur de Grand Maniër verdampen en haal de koekenpan van het vuur af. Bestrooi het geheel met fijn gesneden verse munt. Leg op een bord een hoopje aardbeien, schep een bolletje ijs en leg dit op de aardbeien. Neem een lepel van de saus en besprenkel dit over het ijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geflambeerde aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven